3 juni 2024
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Afgelopen periode stond in het teken van de verkoop van de 9 appartementen van Noorderlofts Leonore. Deze appartementen gingen op zaterdag 13 april tijdens de verkoopdag in verkoop. Het nieuwe appartementengebouw is met bijzonder veel belangstelling ontvangen!

Nog 2 beschikbaar

Alle appartementen waren toegewezen aan optanten, echter hebben een paar van deze optanten niet definitief doorgepakt. Dit betekent dat er weer 2 appartementen in verkoop zijn! Goed nieuws voor alle andere geïnteresseerden. Het gaat om bouwnummers 2 en 7

Over de appartementen

De 9 appartementen van Leonore worden allemaal even luxe, duurzaam én vol kwaliteit. Dit nieuwe appartementengebouw beschikt over appartementen die niet kleiner zijn dan 120 m² en met balkons van ongeveer 18 m². De appartementen tellen niet minder dan drie slaapkamers, veel meer dus dan u waarschijnlijk verwacht!

Meer informatie

Interesse in een van de laatste 2 beschikbare appartementen? Neem contact op met DELTA makelaardij via 0111-417808 of info@deltamakelaardij.nl of Bijdevaate Makelaardij via 0111-453400 of info@bijdevaatemakelaardij.nl.