Noorderpolder, Zierikzee

De ligging van Zierikzee is bijzonder praktisch. Zeeuwse winkelsteden als Goes en Middelburg liggen vlakbij en files zijn zeldzaam. Via de Grevelingendam en de Brouwersdam bent u in een mum van tijd in de Randstad. Ook Vlaamse steden als Gent en Antwerpen zijn in ongeveer één uur aan te rijden.

Plan je route naar de locatie van het project Natuurlijk Noorderpolder door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:Natuurlijk Noorderpolder, Zierikzee

Zierikzee, altijd een vakantiegevoel

Zierikzee met haar prachtige ligging aan het water en rijke historie, is de ideale woonplaats voor buitenmensen die ook graag van het stadsleven genieten. De historische binnenstad bevindt zich op slechts 5 minuten fietsafstand van uw appartement. De stad biedt heerlijke slenter straatjes met bijzondere winkeltjes maar ook landelijke winkelketens en een supermarkt. En niet te vergeten de weekmarkt op donderdag en de talloze zomeractiviteiten op het Havenplein. En of u nu graag langs de kust wandelt en met vrienden borrelt in een van de strandpaviljoens of met de wind in de haren door de weidse polders fietst of een fervent zeiler bent: in Zierikzee is het vakantiegevoel altijd dichtbij!

Actief in uw vrije tijd

Bent u graag actief in uw vrije tijd? Bij sportcentrum Laco in de Noorderpolder vindt u een groot zwembad en vele sporten om te beoefenen. U kunt ook lid worden van een van de sociale en culturele verenigingen die Zierikzee rijk is.
Het filmhuis fiZi programmeert vrijwel elke avond een film. Er zijn ook theater- en cabaretvoorstellingen te zien net als in de Nieuwe Kerk. Poppodium Brogum biedt meer dan alleen popmuziek. Dus ook ’s avonds is er genoeg te beleven in Zierikzee!

Interesse in Natuurlijk Noorderpolder??

Bent u geïnteresseerd in nieuwbouwproject Natuurlijk Noorderpolder? Schrijf u snel in!

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Bijdevaate Makelaardij BV
Hogeweg  4
4323 TC  ELLEMEET
0111453400
onroerendgoed@bijdevaatemakelaardij.nl

Bijdevaate Makelaardij BV

Delta Makelaardij
Manhuisstraat  1-3
4301 BK  ZIERIKZEE
0111417808
info@deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij