tijdlijn

nieuwsAdmin
15:33 | 26-01-2018

De laatste ontwikkelingen

De eerste 53 woningen in fase 2 zijn inmiddels allemaal verkocht, hiervan zijn er inmiddels 37 aan de kopers opgeleverd. Met name de keuze bij de meeste type woningen in gevelbekleding, opties en afwerking is bij de kopers als zeer positief ervaren. Door de individuele kopers keuze is het gevarieerde gevelbeeld ontstaan. De kopers hebben hiermee het uiteindelijke ontwerp zelf bepaald. De bouw van de volgende 16 woningen is inmiddels volop bezig. Aansluitend aan deze bouw zullen de wegen en de openbare ruimten worden ingericht. Hieronder een impressie hoe mooi het uiteindelijk is geworden
nieuwsAdmin
15:10 | 26-01-2017

Noorderpolder volop in ontwikkeling

AM en AVV geven startsein bouw Scandinavische Velden in Zierikzee Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en AVV Beheer geven donderdag 19 januari het officiële startsein voor de bouw van dertig woningen in het deelplan Scandinavische Velden in Noorderpolder in Zierikzee. In totaal worden in het plan 54 woningen gerealiseerd, die gefaseerd in verkoop worden gebracht en gerealiseerd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen verricht wethouder Wout van den Berg de officiele handeling.
nieuwsAM Zeeland
16:34 | 21-06-2016

Verkoop Scandinavische Velden verloopt voorspoedig

Zierikzee – De eerste fase van de Noorderpolder in Zierikzee is klaar en sinds kort is ook de tweede fase, Scandinavische Velden, in de verkoop gegaan. Gebieds- en projectontwikkelaar AM Zeeland is samen met AVV beheer uit Middelburg eigenaar van het project en is na een succesvolle start verkoop verheugd dat de interesse zo groot is.
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Bijdevaate Makelaardij BV
Hogeweg  4
4323 TC  ELLEMEET
0111453400
onroerendgoed@bijdevaatemakelaardij.nl

Bijdevaate Makelaardij BV

Delta Makelaardij
Manhuisstraat  1-3
4301 BK  ZIERIKZEE
0111417808
info@deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij
Ligging van het project