Noorderpolder Zierikzee, nieuwbouw woningen in meerdere fases

Aan de noordzijde van Zierikzee verrijst de wijk Noorderpolder. De eerste fase van Noorderpolder is geheel verkocht en gerealiseerd. De eerste 53 woningen in fase twee zijn in aanbouw en de overige woningen zijn in verkoop of worden voorbereid om in verkoop te gaan. Fase twee draagt de naam "Scandinavische Velden". Dit is het gebied aan de Emil Sandstromweg tegenover het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, ten oosten van de aangelegde speeltuin.

Fase 1 (Zeeuwse Velden)

Fase 1 is volledig uitverkocht en gerealiseerd.

Fase 2a+b (Scandinavische Velden)

Fase 2 is volledig uitverkocht!

Fase 2c (Scandinavische Velden)

Bestaande uit acht vrijstaande woningen, twee hoekwoningen en twee tussenwoningen welke reeds verkocht zijn. De woningen worden in het najaar van 2018 gerealiseerd.

Fase 2d (Scandinavische Velden) Appartementen

Naar aanleiding van een meedenkavond om de woonwensen van potentiele kopers in beeld te krijgen, is er inmiddels een definitief ontwerp en zijn de 30 ruime en lichte appartementen in het appartementencomplex Sandström in verkoop gegaan. Deze mooie appartementen in fase 2d van de nieuwe woonwijk Noorderpolder, hebben allure door de speelse architectuur, rijke kleurenpalet en unieke ligging nabij een waterpartij en groene omgeving.

Noorderpolder, een gewilde wijk

Noorderpolder was al een gewilde wijk, maar nu alle scholen, sport- en zorgvoorzieningen in de directe omgeving operationeel zijn, neemt de populariteit helemaal toe. Daarnaast is de ligging van Zierikzee bijzonder praktisch. Zeeuwse winkelsteden als Goes en Middelburg liggen vlakbij en files zijn zeldzaam. Via de Grevelingendam en Brouwersdam ben je in een mum van tijd in de Randstad. Ook Vlaamse steden als Gent en Antwerpen zijn in ongeveer een uur aan te rijden.

Belangstelling in Noorderpolder?

Heb je belangstelling voor de recent in verkoop gebrachte appartementen of andere nieuwbouwplannen van Noorderpolder, schrijf je dan hier in of neem contact op met een van de verkopende makelaars.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Bijdevaate Makelaardij BV
Hogeweg  4
4323 TC  ELLEMEET
0111453400
onroerendgoed@bijdevaatemakelaardij.nl

Bijdevaate Makelaardij BV

Delta Makelaardij
Manhuisstraat  1-3
4301 BK  ZIERIKZEE
0111417808
info@deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij
Ligging van het project