Noorderpolder Zierikzee, nieuwbouw woningen in meerdere fases

Aan de noordzijde van Zierikzee verrijst de wijk Noorderpolder. De eerste fase van Noorderpolder is geheel verkocht en gerealiseerd. De eerste 53 woningen in fase twee zijn in aanbouw en de overige woningen zijn in verkoop of worden voorbereid om in verkoop te gaan. Fase twee draagt de naam "Scandinavische Velden". Dit is het gebied aan de Emil Sandstromweg tegenover het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, ten oosten van de aangelegde speeltuin.

De wijk Noorderpolder in Zierikzee

Noorderpolder was al een gewilde wijk, maar nu alle scholen, sport- en zorgvoorzieningen in de directe omgeving operationeel zijn, neemt de populariteit helemaal toe. Daarnaast is de ligging van Zierikzee bijzonder praktisch. Vanuit de wijk rijdt u zo de N59 op richting de Randstad of naar de steden Goes en Middelburg. Het openbaar vervoer is binnen handbereik, want het busstation bevindt zich op loopafstand vanuit Noorderpolder. Vanaf Zierikzee is er een rechtstreekse verbinding naar Goes en Rotterdam.

In en rondom Zierikzee is het prachtig om te wandelen en te fietsen. U wandelt vanuit uw appartement zo naar het natuurgebied Kaaskenswater of naar het bos in Schuddebeurs. Langs de zeedijk liggen fietspaden waar u heerlijk kunt fietsen langs de Oosterschelde. Als u wat verder weg gaat richting Westenschouwen vindt u daar op 18 km afstand het bos, de zee en het strand.

Belangstelling voor Noorderpolder? Hebt u belangstelling voor de recent in verkoop gebrachte appartementen of andere nieuwbouwplannen van Noorderpolder, schrijf u dan hier in of neem contact op met één van de verkopende makelaars.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Bijdevaate Makelaardij BV
Hogeweg  4
4323 TC  ELLEMEET
0111453400
onroerendgoed@bijdevaatemakelaardij.nl

Bijdevaate Makelaardij BV

Delta Makelaardij
Manhuisstraat  1-3
4301 BK  ZIERIKZEE
0111417808
info@deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij
Ligging van het project