Noorderpolder Zierikzee, nieuwbouw woningen in meerdere fases

Aan de noordzijde van Zierikzee verrijst de wijk Noorderpolder. De eerste fase van Noorderpolder is geheel verkocht en gerealiseerd. De eerste 53 woningen in fase twee zijn in aanbouw en de overige woningen zijn in verkoop of worden voorbereid om in verkoop te gaan. Fase twee draagt de naam "Scandinavische Velden". Dit is het gebied aan de Emil Sandstromweg tegenover het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, ten oosten van de aangelegde speeltuin.

Fase 1 (Zeeuwse Velden)

Fase 1 is volledig uitverkocht en gerealiseerd.

Fase 2 (Scandinavische Velden)

Tussen de Ingeland en Emil Sandströmweg wordt fase 2 ontwikkeld. De eerste fase van 53 woningen zijn inmiddels uitverkocht en opgeleverd aan de kopers. Recent zijn er acht vrijstaande woningen, twee hoekwoningen en twee tussenwoningen in verkoop gegaan. Daarnaast zijn wij in voorbereiding van ca. 30 koopappartementen. Naar aanleiding van een meedenkavond werken wij het voorlopig ontwerp uit tot een definitief ontwerp. De appartementen zullen naar verwachting in het tweede kwartaal van 2018 in verkoop worden gebracht

Noorderpolder was al een gewilde wijk, maar nu alle scholen, sport- en zorgvoorzieningen in de directe omgeving operationeel zijn, neemt de populariteit helemaal toe.

Heb je belangstelling voor de recent in verkoop gebrachte woningen of de nog te realiseren appartementen, schrijf je dan hier in of neem contact op met een van de verkopende makelaars.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Bijdevaate Makelaardij BV
Hogeweg  4
4323 TC  ELLEMEET
0111453400
onroerendgoed@bijdevaatemakelaardij.nl

Bijdevaate Makelaardij BV

Delta Makelaardij
Manhuisstraat  1-3
4301 BK  ZIERIKZEE
0111417808
info@deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij
Ligging van het project