Woningaanbod Noorderpolder

Noorderpolder is volop in ontwikkeling. Er zijn nieuwe appartementen en projectwoningen voor nieuwe fases in voorbereiding. Uw belangstelling melden bij de betrokken makelaars geeft u mogelijk voorrang bij toekomstige introducties. Wacht daarom niet met aanmelden of schrijf u hier in , het verplicht u tot niets.

Noorderpolder Zierikzee
Gebiedskaart
Verkocht
Verkocht
In Verkoop
In Verkoop
X

Sandström

OPGELEVERD IN 2020

Heerlijk ruime appartementen aan de rand van Zierikzee. Gemaakt om royaal, comfortabel en energiezuinig te wonen en te leven. Niet voor niets was de belangstelling voor Sandström groot. De bewoners genieten inmiddels optimaal van hun comfortabele appartementen mét inpandig balkon of buitenruimte én eigen parking.

Deze appartementen zijn uitverkocht, maar u kunt zich inschrijven voor de 25 luxe appartementen.

Noorderlofts

UITVERKOCHT - BOUW GESTART!

Noorderlofts was in zeer korte tijd uitverkocht. Riant wonen aan de waterrand van Noorderpolder is geliefd. Hier verrijst binnenkort een kleinschalig gebouw met luxe appartementen en woonoppervlaktes, vanaf 120 m2, die wedijveren met volwassen woningen. Heeft u ook interesse voor een royaal appartementen in Zierikzee, schrijf u dan nu alvast in, binnenkort komt de nieuwe ontwikkeling in verkoop.

25 luxe appartementen

NIEUW

Allemaal even luxe, bijzonder duurzaam gebouwd en vol kwaliteit. Het nieuwe appartementengebouw aan de waterrand van Noorderpolder kent een grote diversiteit aan appartementen en penthouses, in verschillende prijsklassen, variërend in grootte van ca. 80 tot 150 m2 woonoppervlak. Van heerlijk ruim appartement met twee slaapkamers tot bijzonder luxe penthouses met royale buitenruimtes. Allemaal gebouwd om te genieten.

Fase 3

TOEKOMSTIG AANBOD

Op deze prachtige plek bouwt Noorderpolder aan de toekomst. Fase 3 zal bestaan uit vrijstaande woningen, appartementen, hoek- en tussenwoningen en twee-onder-één kapwoningen. Geef nu hier alvast je voorkeur aan, dan word je als eerst geïnformeerd over de ontwikkeling én de mogelijkheden.

Gebiedskaart Noorderpolder; Klik op een pointer om de informatie te bekijken.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Noorderpolder”

Contactgegevens Noorderpolder

Delta Makelaardij
Makelaar

Delta Makelaardij

Bijdevaate Makelaardij BV
Makelaar

Bijdevaate Makelaardij BV