Deelgebieden Natuurlijk Noorderpolder

Aan de noordrand van Zierikzee verrijst de nieuwe woonwijk Noorderpolder. Slechts 50% van Noorderpolder wordt daadwerkelijk bebouwd. De helft van het gebied wordt ingevuld met openbaar groen en water. Een unieke en gewaagde modus. De ontwikkelaars zijn er van overtuigd dat de omgeving van belang is voor kwalitatief wonen

Gebiedskaart
 

Gebiedskaart Natuurlijk Noorderpolder; Klik op het deelgebied om verder te gaan.

Woningaanbod Noorderpolder Fase 2 – Scandinavische Velden

type Branter (onder optie)

8 vrijstaande woningen Noorderpolder (Scandinavische Velden)

type Stor (onder optie)

Stor staat voor groot en ruimte. Wie dit belangrijk vindt, kiest voor dit woningtype. Naast de afmetingen van deze huizen die extra indelingsmogelijkheden biedt, voegt ook de ligging in het plan extra ruimtebeleving toe aan de woningen.

type Höjd (uitverkocht)

Woningen die gebouwd worden in de gebergtes van de Scandinavische landen zijn vaak vrijstaand of twee-onder-een-kap.

type Vatten (uitverkocht)

Veel woningen in Scandinavische landen die langs het water (meren en binnenwateren) worden gebouwd zijn vaak rijwoningen, vaak in 1 stijl gebouwde woningen met verbijzonderingen in kleur of materiaalgebruik.

Het water is tevens een verwijzing naar de Nederlandse polder.

type Livet (uitverkocht)

Livet staat voor leven, en deze woning biedt alle gemakken die u zoekt om heerlijk te leven van deze gelijkvloerse bungalow.

Een huis voor iedereen die heerlijk wil leven in de Scandinavische Velden.

Noorderpolder fase 3 Type Vatten

Appartementen Sandström (nog niet in verkoop)

Aan de zuidzijde van fase 2 in Noorderpolder worden 30 ruime appartementen gebouwd van het type Sandström. Kenmerken o.a.

  • vanaf 85m2
  • minimaal 2 slaapkamers
  • Zweedse architectuur
  • mogelijkheid tot eigen parkeerplaats

Momenteel zijn we volop bezig met de verkoopvoorbereidingen voor deze fase. Zodra er meer bekend is wat betreft de type appartementen zal dit via de website bekend worden. Schrijf u nu in als belangstellende zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen en de start verkoop, dit zal naar verwachting in het 2e kwartaal zijn van 2018.

Toekomstig woningaanbod Noorderpolder Fase 3 – Scandinavische Velden

Wegens het behaalde succes en positieve reacties van kopers op de verschillende woningtype van de Scandinavische Velden fase 2 hebben wij besloten om dezelfde kwaliteit en type woningen door te ontwikkelen in fase 3. Fase 3 is net als fase 2 gelegen aan het water wat een verwijzing is naar de Nederlandse Polder. Als eerste zullen er woningen van het type Vatten en Livet in verkoop worden gebracht. Deze zullen naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018 in verkoop komen. Bent u geïnteresseerd in het toekomstig aanbod schrijft u zich daar hier in. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de verkoopvoorbereidingen en start verkoop van fase 3 middels digitale nieuwsbrieven.

type Livet

Noorderpolder fase 3 Type Livet

Livet staat voor leven, en deze woning biedt alle gemakken die u zoekt om heerlijk te leven van deze gelijkvloerse bungalow. Deze levensloop bestendige geschakelde bungalows zijn in de basis voorzien van twee ruime slaapkamers en een mooie riante woonkamer voorzien van keukenopstelling. Door middel van een schuifpui loopt u direct u eigen prive tuin in. Het mooie van nieuwbouw is dat u zelf nog allerlei woonwensen bespreekbaar kan maken met de aannemer. De woonoppervlakte is ca 80 m², perceeloppervlakte is ca 220 m².

type Vatten

Noorderpolder fase 3 Type Vatten

Veel woningen in Scandinavische landen die langs het water (meren en binnenwateren) worden gebouwd zijn vaak rijwoningen, vaak in 1 stijl gebouwde woningen met verbijzonderingen in kleur of materiaalgebruik. Deze woningen varieren in woonoppervlakte van ca. 115 m² tot 125 m². Dit is afhankelijk van de uitvoering die u zelf kiest. U kunt namelijk naast de gevelbekleding ook kiezen voor een zogenaamde "tuitgevel". Hierdoor wijzigt de voorgevel en ontstaat er meer ruimte op de verdieping van de woning.

type Stor

Noorderpolder fase 3 Type Stor

Stor staat voor groot en ruimte. Wie dit belangrijk vindt, kiest voor dit woningtype. Naast de afmetingen van deze huizen die extra indelingsmogelijkheden biedt, voegt ook de ligging in het plan extra ruimtebeleving toe aan de woningen. Doordat dit woningtype standaard is voorzien van een extra brede beukmaat van 6 meter zijn dit ook ruimere woningen. Ze variëren van 131 m² tot 138 m² woonoppervlakte.

type Höjd

Noorderpolder fase 3 Type Höjd

Deze twee-onder-een-kapwoning in Scandinavische stijl is in de basis voorzien van een garage. Voor dit type heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een volledige dwarskap en gevelbekleding. In de basis hebben deze woningen een vloeroppervlakte variërend van 127 m² tot 136 m². Ook dit is dus afhankelijk voor welke gevelindeling u kiest. Indien u voor nog meer ruimte kiest kunt u altijd nog een uitbouw aan de achterkant als bouwkundige optie kiezen. Dit is het voordeel om nieuwbouw te kiezen

Top
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Bijdevaate Makelaardij BV
Hogeweg  4
4323 TC  ELLEMEET
0111453400
onroerendgoed@bijdevaatemakelaardij.nl

Bijdevaate Makelaardij BV

Delta Makelaardij
Manhuisstraat  1-3
4301 BK  ZIERIKZEE
0111417808
info@deltamakelaardij.nl

Delta Makelaardij
Ligging van het project