Noorderpolder volop in ontwikkeling

Geplaatst op 26-01-2017

Noorderpolder
Aan de noordzijde van Zierikzee verrrijst de nieuwe wijk Noorderpolder. De eerste fase van het project Noorderpolder is vrijwel geheel gerealiseerd. Door de grote belangstelling voor het project kan nu worden gestart met de bouw van de eerste woningen in de tweede fase. Dit is het gebied aan de Emil Sandstromweg tegenover het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, ten oosten van de speeltuin. Het ontwerp van de woningen is afkomstig van Wonka Architectuur. In het ontwerp van de woningen zijn kenmerken van de Scandinavische architectuur, zoals de rode steensoort en verticale houten <klopt dit?> gevelbekleding zichtbaar. De woningen zijn ruim, licht en beschikken allen over een royale tuin. Het woningaanbod bestaat uit bungalows, twee-onder-een-kapwoningen en twee verschillende typen rijwoningen. De prijzen van de woningen variëren tussen de € 216.900 en de € 279.900 v.o.n. Van de woningen die nu in aanbouw gaan, zijn nog enkele woningen beschikbaar. De bouw van de woningen is in handen van Fraanje B.V. Voor meer informatie over de woningen en het plan zie www.natuurlijknoorderpolder.nl.  

Officiële handeling
AM houdt 19 januari een feestelijke bijeenkomst voor toekomstige bewoners en andere betrokkenen op de bouwlocatie. Na het verrichten van de officiële handeling zal een toost uit worden gebracht op de succesvolle afronding van het project. 

Volgende fase
De volgende fase bestaat uit zeventien woningen, waaronder elf tussenwoningen (type Stör0 en vijf twee-onder-een-kapwoningen (type Höjd). De verkoop van deze woningen is onlangs gestart. Prijzen zijn vanaf € 214.900 tot en met € 279.900 v.o.n.

  • Noorderpolder volop in ontwikkeling

“Noorderpolder”

Contactgegevens Noorderpolder

Delta Makelaardij
Makelaar

Delta Makelaardij

Bijdevaate Makelaardij BV
Makelaar

Bijdevaate Makelaardij BV