Verkoop Scandinavische Velden verloopt voorspoedig

Geplaatst op 21-06-2016

Twee lokale makelaars hebben het project in portefeuille. Peter Kodde van Delta Makelaardij vertelt meer over het verloop van het project. “Het verzoek van de gemeente Schouwen-Duiveland was om een project met Scandinavische architectuur neer te zetten. Daarop zijn diverse potentiële kopers uitgenodigd voor een sessie om te inventariseren wat zij als consument zouden willen. De woningen die we gaan bouwen, worden opgetrokken uit steen en typisch Scandinavische gevelbekleding, die onderhoudsarm is. Er worden diverse typen woningen gebouwd; rijwoningen in twee types, 2-onder-1-kap woningen met garage en levensloopbestendige woningen met woon- en slaapprogramma op de begane grond. Kopers hebben veel keuzemogelijkheden in afwerking qua materiaal en extra opties zoals een topgevel, garage of uitbouw. Inmiddels is meer dan de helft gereserveerd en zijn er nog vier tweekappers te koop. Momenteel worden de bouwactiviteiten voorbereid. ”

 

“Bij AM vinden ze het belangrijk te luisteren naar de consument. Vandaar dat ze werken volgens het co creatiemodel I AM YOU,” weet Tonny Merle van Bijdevaate Makelaardij. “In het traject van co-creëren willen ze te weten komen wat de consument wil. Ook voor de buitenruimte vragen ze naar de wensen van kopers. De pluspunten van project Scandinavische Velden zijn de ligging aan een park en water en de aanwezigheid van een nieuwe brede school in de buurt. Op steenworp afstand ligt een groot sportcomplex met een zwembad en de binnenstad van Zierikzee is nog geen 5 minuten fietsen.”

 

“Verder is een van de onderscheidende factoren van AM de mogelijkheid begeleid te worden bij het gehele aankooptraject. Het is niet niks om zo’n grote aankoop als een huis te doen. Wie een huis koopt in de Noorderpolder kan rekenen op hulp van een medewerker die hen meeneemt naar de showroom, de aannemer en leveranciers van de keuken en het sanitair. Het is niet verplicht, maar in de praktijk blijkt dat daar zeker behoefte aan is.”

 

Na de bouwvak start de bouw van Scandinavische Velden. Woningen zijn te koop vanaf € 199.000. Meer informatie is te vinden bij Bijdevaate Makelaardij en Delta Makelaardij en via de vernieuwde website www.natuurlijknoorderpolder.nl  De ontwikkelingen zijn ook te volgen op Facebook.

  • Verkoop Scandinavische Velden verloopt voorspoedig

“Noorderpolder”

Contactgegevens Noorderpolder

Delta Makelaardij
Makelaar

Delta Makelaardij

Bijdevaate Makelaardij BV
Makelaar

Bijdevaate Makelaardij BV