11 april 2024
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

De bouw van het appartementengebouw Noorderlofts Majestat gaat voorspoedig en heeft inmiddels het hoogste punt bereikt! Een bijzonder moment.

Mooie werkzaamheden

Ook zijn in de afgelopen periode de betonwanden op de derde verdiepingsvloer gestort, de HSBelementen (HoutSkeletBouw) gemonteerd en zijn de kalkzandsteenwanden gelijmd. Daarna is de steiger rondom het gebouw verder opgebouwd tot de dakvloer. Vervolgens is de dakvloer gelegd en zijn hier de leidingen en installaties op aangebracht. Recent is de dakvloer gestort. Ook is er al een start gemaakt met het metselwerk op de dakterrassen van de derde verdieping en met de bergingen in de kelder. Daarnaast wordt het gebouw wind- en waterdicht gemaakt, zodat er gestart kan worden met de afbouw!

Noorderlofts Majestat uitverkocht

De 25 luxe appartementen van dit prachtige project zijn allemaal verkocht! Deze exclusieve appartementen worden gebouwd om te genieten. Opleverprognose: kwartaal 4 2024 / kwartaal 1 2025. Ook wonen in een prachtig en comfortabel appartement? De 9 appartementen van Noorderlofts Leonore gaan op zaterdag 13 april in verkoop tijdens de verkoopdag.

Contact

Wilt u meer informatie over het beschikbare woningaanbod in Noorderpolder? Neem dan contact op met de makelaars.